V. Tanıdan Eğitime Uluslararası Katılımlı Otizm Sempozyumu | ‘Erken Tanılama ve Erken Müdahale’ | 6 – 7 Mayıs 2024 - Biruni Üniversitesi

Tarih : 21 Kas 2023 Salı

Biruni Üniversitesinin ev sahipliğinde V. Tanıdan Eğitime Uluslararası Katılımlı Otizm Sempozyumunu düzenleyecek olmanın gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. Amacımız otizmli çocuklara tanılama ve eğitim hizmetleri konularında sunulan kanıta dayalı en güncel bilimsel çalışmaların paylaşılmasını sağlayarak yaygınlaştırılmalarına destek olmaktır. Bu yılki ana temamız erken tanılama ve erken müdahaledir. Sempozyum 6-7 Mayıs 2024 tarihlerinde farklı ülkelerden alanında tanınmış uzmanların sunumlarıyla Biruni Üniversitesi konferans salonunda yüz-yüze gerçekleştirilecektir. Sempozyum sonunda katılım belgesi verilecektir ve kayıt zorunludur.

Kayıt için tıklayınız.

Sorularınız için: otizmsempozyumu@biruni.edu.tr

Program akışı için tıklayınız.