Teknoloji Transfer Ofisimiz Uluslararası Başarıya İmza Attı - Biruni Üniversitesi

Teknoloji Transfer Ofisimiz Uluslararası Başarıya İmza Attı

01 Tem 2016 Cuma
Teknoloji Transfer Ofisimiz Uluslararası Başarıya İmza Attı

Biruni Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi’nin desteklediği “Umut Biyoteknoloji” şirketi Uluslararası Yatırım faaliyetleri gösteren “Startupbootcamp” ve “StarterHub” ın birlikte düzenlediği proje yarışmasında 825 proje arasından desteklenmesine karar verilen ilk 10 proje arasına girme başarısı gösterdi.

Üniversitemiz Ar Ge ve Teknoloji Transfer Direktörü Prof. Dr. Gürol EMEKDAŞ ile “Umut Biyoteknoloji” kurucusu Umut AĞYÜZ’ün birlikte hazırlayıp sunduğu proje, uluslararası mentörlerin yapmış olduğu değerlendirme sonucunda desteklenmesi gereken projeler arasında yer aldı. Bu başarı sonucunda uluslararası mentörlerin destekleyeceği eğitim ve fon desteği ile global yatırımcılarla bir  araya gelme imkanı doğmuş olacak.