Dr. Zoe Marlowe 6. Uluslararası Uygulamalı Dilbilim Konuları Konferansına Katıldı - Biruni Üniversitesi

31 Tem 2019 Çarşamba

20 Temmuz 2019 tarinide Eğitim Fakültesi – İngilizce Öğretmenliği Programı öğretim üyelerinden Dr. Zoe Marlowe, Rusya’nın St. Petersburg şehrinde düzenlenen 6. Uluslararası Uygulamalı Dilbilim Konuları Konferansına (ALI 2019) ” Conversations across Cultures ” başlıklı sözlü bildirisi ile katıldı. Sunumunda, Dr. Marlowe, Üniversite seviyesindeki İngilizce dil dersi öğretim programları ile tüm dil düzeylerinde, anadili İngilizce olan kişiler ile İngilizce konuşma fırsatlarının yaratılmasının önemini vurgulamaktadır.