Prof. Dr. Adnan Ömerustaoğlu’nun jüri üyesi olduğu ‘Hitabet Yarışması Finalleri’ Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı - Biruni Üniversitesi

Tarih : 29 Mar 2024 Cuma

“Dilimizin Zenginlikleri” projesi kapsamında Zeytinburnu Belediyesi ve Zeytinburnu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen “İlkokul, Ortaokul ve Liseler Arası Hitabet Yarışması Finalleri” 7 Mart 2024 tarihinde Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı.

Zeytinburnu Kaymakamı Dr. Adem Uslu, Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetinkaya, Biruni Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Ömerustaoğlu, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleştirilen finaller, kazanan öğrencilerin belirlenmesi sonucunda tamamlandı. Dekanımız Prof. Dr. Adnan Ömerustaoğlu’nun jüri üyesi olduğu yarışmanın liseler arası etabını kazanan, Zühtü Kurtulmuş Anadolu Lisesi öğrencilerinden Ali İbrahim Subaşı, ortaokullar arası etabını kazanan Abdülhak Hamit Ortaokulu öğrencilerinden Fatmanur Aydın ve ilkokullar arası etabının kazananı ise Fatma Süslügil İlkokulu öğrencilerinden Elif Gökçe oldu.

Ayrıca Prof. Dr. Ömerustaoğlu, yarışmada dereceye giren tüm öğrencilere Biruni Üniversitesi tanıtım çantalarını hediye etti. Yarışmanın ardından Zeytinburnu Kaymakamı Adem Uslu, Prof. Dr. Ömerustaoğlu’na plaketlerini takdim etti.