2019 – 2020 Eğitim Yılı Bahar Dönemi Online Ders Programları - Biruni Üniversitesi

2019 – 2020 Eğitim Yılı Bahar Dönemi Online Ders Programları

Tarih : 22 Nis 2020 Çarşamba
2019 – 2020 Eğitim Yılı Bahar Dönemi Online Ders Programları

İlköğretim Matematik 1. Sınıf indirmek için tıklayınız. (Dosya türü = MS Word)

İngilizce Öğretmenliği 1.sınıf indirmek için tıklayınız. (Dosya türü = MS Word)

İngilizce Öğretmenliği 2.Sınıf indirmek için tıklayınız. (Dosya türü = MS Word)

Okul Öncesi Öğretmenliği 1.sınıf indirmek için tıklayınız. (Dosya türü = MS Word)

Okul Öncesi Öğretmenliği 2.Sınıf indirmek için tıklayınız. (Dosya türü = MS Word)

Özel Eğitim Öğretmenliği 1.sınıf indirmek için tıklayınız. (Dosya türü = MS Word)

Özel Eğitim Öğretmenliği 2.sınıf indirmek için tıklayınız. (Dosya türü = MS Word)

Özel Eğitim Öğretmenliği 3.sınıf indirmek için tıklayınız. (Dosya türü = MS Word)

Özel Eğitim Öğretmenliği 4.sınıf indirmek için tıklayınız. (Dosya türü = MS Word)

PDR 1. Sınıf Online Ders Programı indirmek için tıklayınız. (Dosya türü = MS Word)

PDR 2. Sınıf Online Ders Programı indirmek için tıklayınız. (Dosya türü = MS Word)

PDR 3. Sınıf Online Ders Programı indirmek için tıklayınız. (Dosya türü = MS Word)

PDR 4. Sınıf Online Ders Programı indirmek için tıklayınız. (Dosya türü = MS Word)