“Tek Ders Sınavı“ Müracaat Hakkında - Biruni Üniversitesi

“Tek Ders Sınavı“ Müracaat Hakkında

Tarih : 12 Tem 2021 Pazartesi
“Tek Ders Sınavı“ Müracaat Hakkında

Eğitim Fakültesi Tek Ders Sınavı Müracaat Duyurusu ve Sınav Tarihi aşağıda belirtilmiştir.

DUYURU

* Tek Ders Sınavına Mezuniyet aşamasına  gelmiş ve mezuniyeti için tek dersi kalan öğrenciler müracaat edebilir.  (Biruni Üniversitesi Ön Lisans Ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğimizin 23. Maddesi’nde detaylı bilgi yer almaktadır.)

*Tek Ders Sınav müracaatları Öğrenci İşlerinden alınacak imzalı Transkript belgesi ile yukarıda belirtilen tarihlerde Dekanlık 7.kat Fakülte Sekreterliğine yapılacaktır.

*Online yapılacak olan müracaatlarda belirtilen tarih aralığında istenilen belgelerin eksiksiz olarak hboy@biruni.edu.tr adreslerine göndermesi gerekmektedir. Eksik gönderilen evrak işleme alınmayacaktır.

*Tek ders sınavı 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 14:00’te online olarak yapılacaktır.

Tek Ders Sınavı Başvuru Formu