Okul Öncesi Öğretmenlerine Yönelik Mesleki Gelişim Semineri Başlıyor - Biruni Üniversitesi

Okul Öncesi Öğretmenlerine Yönelik Mesleki Gelişim Semineri Başlıyor

Tarih : 17 Mar 2022 Perşembe
Okul Öncesi Öğretmenlerine Yönelik Mesleki Gelişim Semineri Başlıyor

Üniversitemiz ve Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde 19 Mart Cumartesi günü “Okul Öncesi Öğretmenleri Mesleki Gelişim Semineri” gerçekleştirilecek.

Üniversitemiz, öğretmenlerimizin mesleki gelişime önemli bir ivme katmaya devam ediyor. Üniversitemiz ile Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile düzenlediğimiz “Okul Öncesi Öğretmenleri Mesleki Gelişim Semineri” Reyhan Binası Konferans Salonunda 19 Mart 2022 Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Seminerin açılış konuşmasını Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Adnan Yüksel, Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fatih Çepni ve Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Sayın Adnan Ömerustaoğlu gerçekleştirilecek. Seminerde Eğitim Fakültesi Doç. Dr. Lütfü Ilgar, “Sınıf ve Davranış Yönetimi”, Öğretim Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Elçin GÖLBAŞ “Beyin Temelli Öğrenme” başlıklı sunum, Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Binyamin Birkan “Uygulamalı Davranış Analizi” başlıklı sunum gerçekleştirecek.

Program Akışı
    09.30- Prof. Dr. Adnan Yüksel –Biruni Üniversitesi Rektörü