II. Uluslararası Öğretim ve Öğretmen Eğitimi Kongresi - Biruni Üniversitesi

II. Uluslararası Öğretim ve Öğretmen Eğitimi Kongresi

Tarih : 21 Şub 2022 Pazartesi
II. Uluslararası Öğretim ve Öğretmen Eğitimi Kongresi

II.  Uluslararası Öğretim ve Öğretmen Eğitimi Kongresi, 15-16 Nisan 2022 tarihlerinde dünyanın her yerinden öncü kurumlar ve üniversitelerden çok sayıda katılımcı ile çevrimiçi toplantı olarak düzenlenecek. Kongre, özel ve disiplinler arası alanların tüm yönleri hakkında bilgi alışverişinde bulunmak ve deneyimleri ve araştırma sonuçlarını paylaşmak için tüm özel konularla ilgili akademileri, araştırmacıları ve akademisyenleri bir araya getirmeyi amaçlamaktadır. Etkinliğimiz, katılımcılara fikirlerini paylaşma ve araştırmalarını dünya çapındaki bir topluluğa sunma fırsatı sağlayacaktır.

Kongremiz doçentlik kriterlerini karşılamaktadır

Kongrede gerçekleştirilecek olan özet, sunum ve tam metinlerin dili İngilizce veya Türkçe olabilmektedir. Sunum yapanların 15 dakika sunum süresi ve 10 dakika Soru-Cevap süresi olacaktır. Kongremiz doçentlik kriterlerini karşılamaktadır.

Online olarak düzenlenecek olan konferansa katılan herkese katılım sertifikası verilecektir.