4. Avrasya Pozitif Psikoloji Kongresi - Biruni Üniversitesi

4. Avrasya Pozitif Psikoloji Kongresi

Tarih : 18 Nis 2022 Pazartesi
4. Avrasya Pozitif Psikoloji Kongresi

4. Avrasya Pozitif Psikoloji Kongresi, 17-19 Eylül 2022 tarihlerinde Biruni Üniversitesinde gerçekleştirilecektir.  Bu yılki kongremizin teması, yaşadığımız zorlu koşullar da göz önünde bulundurularak “Psikolojik Sağlamlığın İnşası” olarak belirlenmiştir.  Kongremiz pozitif psikolojinin tanınması ve bu alanda çalışan akademisyenlerin bir araya gelmesi için bilimsel ve sosyal bir platform oluşturmayı amaçlamaktadır.

Pozitif psikolojiye ilgi duyan tüm meslektaşlarımızı, insan bilimleri ve sağlık bilimleri alanlarında çalışan akademisyenleri ve öğrencilerimizi bu kongrede ağırlamak ve tanımak istiyoruz. Kongremizin bilimsel kalitesinin sizlerin katkısı ile artacağının bilinci içerisindeyiz. Sizleri birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, kültürel ve tarihi zenginliklerle dolu dünya incisi İstanbul’umuza bekliyoruz.
    Prof. Dr. Tayfun Doğan
    Kongre Başkanı