Aile İçi İletişim Semineri

Biruni Üniversitesi ve Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile 20 Kasım 2020 tarihinde Saat:20:00′ da Biruni Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr.  Lütfü Ilgar “Aile İçi İletişim” konulu seminer gerçekleştirecektir. ( Seminer Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü instagram hesabı üzerinden canlı olarak yayınlanacaktır.) Konu Başlıkları: Aile bireylerinin birbirlerine karşı görev ve sorumlulukları nelerdir? Aile içerisindeki sağlıklı iletişimin çocuğun gelişimine katkıları nelerdir? Aile içindeki iletişimsizliğin çocuğun gelişimine olumsuz etkileri nelerdir? Ailede demokratik ortamın aile içi iletişime, aile huzuruna olumlu katkıları nelerdir? Aile içi iletişim sorunları nasıl çözülür? Çatışmaya dönüşmeden problem çözme ve aile içinde etkili iletişim kurma becerisi nedir? Etkin dinleme nasıl yapılır? şeklinde belirlenmiş olup konu örneklerle işlenecektir.